amanta | El concert de Jorge Drexler programat al Palau de la Música de València es trasllada a l’Auditori de l’Espai Rambleta
447
post-template-default,single,single-post,postid-447,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

El concert de Jorge Drexler programat al Palau de la Música de València es trasllada a l’Auditori de l’Espai Rambleta

El concert de Jorge Drexler programat al Palau de la Música de València per al dia 21 de desembre se celebrarà finalment en l’Auditori de l’Espai Rambleta de la capital del Túria. El cantant uruguaià oferirà dues actuacions, els dies 12 i 13 de febrer. Els canvis d’ubicació i data es deuen a les obres de reforma de la Sala Iturbi del recinte del Passeig de l’Albereda. El nou espai, situat al barri de Sant Marcel·lí, compta amb tots els requeriments tècnics i escènics per tal d’acollir aquests recitals en què el cantant uruguaià presentarà un concert intimista i una proposta escènica molt elaborada.

 

Devolució i venda d’entrades

El Palau de la Música procedirà al reemborsament de l’import de les entrades amb la major brevetat possible, una vegada finalitzat el corresponent expedient administratiu de devolució de les localitats. Les entrades comprades a les taquilles del Palau es reintegraran en metàl·lic, prèvia presentació de la corresponent entrada. Aquelles adquirides per internet es retornaran automàticament en la targeta de crèdit o dèbit amb la qual es va efectuar el pagament. Així mateix, el Palau de la Música informarà del començament de la venda de localitats per a les noves dates.

 

Jorge Drexler, 12 i 13 de febrer de 2020

Plantilla by Pixartprinting

L’uruguaià Jorge Drexler realitzarà dos concerts irrepetibles a València per a posar en escena el seu últim muntatge, Silente, el dimecres 12 i el dijous 13 de febrer del pròxim any. El cantant i compositor oferirà el seu nou espectacle, en un format que està presentant des de començament del 2019 i que complirà un any sobre les taules coincidint amb la seua presència en la capital valenciana.

Silente és una proposta especial, en la que Drexler repassa la seua discografia amb una posada en escena carregada de significat visual i sentimental. Es tracta d’un concert íntim, en contraposició a la seua gira anterior, amb un format de guitarra i veu, amb una cuidada escenografia (dissenyada per Maxi Gilbert-XLR Studio) que completa un espectacle en què el so i el silenci comparteixen protagonisme. Aquest tour, que ha portat l’artista per diversos territoris, tornarà a Espanya en les dates mencionades, dues ocasions per a gaudir del músic uruguaià d’una manera propera i intimista.

La presentació en directe de Silente arribarà a València després de l’última gira de Drexler, en la qual va posar de llarg amb la seua banda l’àlbum Salvavidas de hielo (Warner Music, 2017) en més de 100 concerts en 13 mesos, 17 països i 81 ciutats amb més de 150.000 espectadors. El disc va ser nominat en 2018 a un Premi Grammy i va aconseguir tres Premis Grammy Llatins com a millor àlbum de cantautor, cançó de l’any i gravació de l’any (en ambdós casos gràcies a la composició “Telefonía”).