amanta | El Mercat MICO de Cultura Infantil d’Orpesa se celebrarà entre els dies 22 i 24 d’octubre
705
post-template-default,single,single-post,postid-705,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

El Mercat MICO de Cultura Infantil d’Orpesa se celebrarà entre els dies 22 i 24 d’octubre

El Mercat MICO de Cultura Infantil d’Orpesa ha decidit ajornar la seua primera edició com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19 i l’establiment de l’estat d’alarma. En un principi, el certamen s’havia de celebrar entre el 28 i el 30 de maig. Finalment, davant la impossibilitat de seguir amb els treballs de preparació de l’esdeveniment, el Mercat MICO tindrà lloc entre el 22 i el 24 d’octubre.

Així mateix, l’organització del Mercat MICO ha decidit suspendre la presentació de propostes artístiques mentre dure l’estat d’alarma decretat per l’Executiu espanyol. Una vegada aquest acabe, s’anunciarà la nova convocatòria i el termini corresponent, que tindrà en compte la duració de les mesures governamentals.

El Mercat MICO és una iniciativa de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Orpesa i l’empresa Metrònom amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, l’Institut Valencià de Cultura i Turisme Comunitat Valenciana.

Durant la seua celebració, la localitat de la Plana Alta acollirà els agents que produeixen o programen tot tipus d’espectacles per al públic familiar: concerts, obres de teatre, conta contes, il·lustradors, editorials, pedagogs i empreses de serveis. A més de ser la trobada més important d’aquest sector cultural a la Comunitat Valenciana, el Mercat MICO serà una proposta singular a tota l’àrea del Mediterrani peninsular.

El centre neuràlgic del Mercat serà l’Ajuntament d’Orpesa. Aquest edifici modern, innovador i sostenible acollirà les activitats professionals i una part significativa de les actuacions d’animació infantil i dels concerts. El Mercat MICO també es desenvoluparà en altres espais de la localitat. D’aquesta manera, la narrativa, la il·lustració, la música, el teatre i el cinema seran elements que dinamitzaran la vida cultural i social de la zona. Per tant, el certamen impulsarà la ciutat i la comarca com a pols estratègics del corredor cultural i turístic del Mediterrani, descentralitzant l’activitat artística en la Comunitat.

La programació professional del Mercat MICO de Cultura Infantil d’Orpesa comptarà amb conferències, meses de debat i speed datings on es posaran en contacte artistes, empreses productores i programadors per tal d’incentivar les contractacions.

Més informació a:
Web: http://mercatmico.org/
Facebook: https://www.facebook.com/Mercat-MICO-115581936658498/
Instagram: https://www.instagram.com/mercatmico/

Tags: