amanta | El Music Port Fest promociona Sagunt com a destí turístic musical
594
post-template-default,single,single-post,postid-594,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

El Music Port Fest promociona Sagunt com a destí turístic musical

El Music Port Fest ha presentat aquesta vesprada la seua tercera edició a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que té lloc a Madrid fins diumenge que ve. L’acte, celebrat a l’estand de la Comunitat Valenciana a la zona FITUR Festivals, ha comptat amb les intervencions de Darío Moreno, alcalde de Sagunt; de Sergi Almiñana, un dels directores de l’esdeveniment; i de Daniel Arnal, tècnic de Turisme Comunitat Valenciana responsable de les marques Mediterranew Musix i Mediterranew Fest.

La pròxima edició del Music Port Fest es desenvoluparà els dies 3 i 4 de juliol de 2020 a les antigues instal·lacions d’Alts Forns de la Mediterrània de Port de Sagunt. Tal com ha assenyalat el president de la corporació municipal, “el festival ha suposat un estímul molt important en la dinamització de l’entorn industrial de la zona”. Així mateix, Moreno ha destacat que “l’esdeveniment ha atret turistes al municipi i ha connectat la població local amb el seu patrimoni a través d’una destacada oferta musical que complementa el gran atractiu històric-patrimonial i la riquesa dels paratges naturals amb què comptem els saguntins”.

D’aquesta manera, el Music Port Fest tornarà a promocionar Sagunt i el seu entorn com a destinació turística musical. A més, la iniciativa esdevé un element clau per a la dinamització cultural d’un lloc únic a Espanya: l’Espai La Nau i el seu parc industrial de més de 30.000 m2.

D’altra banda, l’esdeveniment s’integra en la variada oferta turística de la ciutat, on ja destaquen la gastronomia, el patrimoni cultural i l’entorn natural. En aquest sentit, s’han d’esmentar els 13 quilòmetres de costa de la localitat, amb excel·lents platges (Malva-rosa, Corint, Almardà i Port de Sagunt), dunes naturals i serveis variats (restauració, dutxes, activitats aquàtiques, hamaques, para-sols, etc.). D’aquesta manera, els assistents al Music Port Fest podran gaudir dels concerts i, també, de les múltiples opcions d’oci diürn que ofereix Sagunt durant un mateix cap de setmana.

Millores al recinte i últimes incorporacions al cartell
Les empreses organitzadores del festival, en col·laboració amb l’Ajuntament, han anunciat una sèrie de millores en el recinte. Així, el Music Port Fest 2020 comptarà amb més zones verdes i gespa artificial per a la major comoditat del públic. Així mateix, s’ampliaran la capacitat i els serveis de les zones d’acampada, VIP i restauració. L’esdeveniment també disposarà d’un sistema de Glamping (tendes pròpies amb matalassos inflables, roba de llit i mobiliari) i espai per autocaravanes.

En el terreny artístic, el Music Port Fest ha comunicat la incorporació de nous intèrprets al seu cartell. En primer lloc, s’ha de ressaltar la presència de La Casa Azul, que farà ballar el públic amb temes com “La revolución sexual”, “Los chicos hoy saltarán a la pista” o “El momento”. Delaporte serà un altre dels atractius de l’esdeveniment. El duo italo-espanyol presentarà el seu àlbum de debut, Como anoche (2019), on la música electrònica conviu amb sons tribals. Finalment, els castellonencs Novio Caballo interpretaran els temes del seu primer disc de títol homònim, un compendi de ritmes digitals i actitud irreverent.

Aquests noms s’uneixen a altres ja revelats a mitjan del passat mes de desembre. Així, la tercera edició del Music Port Fest comptarà amb Dorian, grup barceloní amb més de 15 anys de trajectòria que ha signat himnes com “La tormenta de arena”, “Cualquier otra parte” o “Duelo”. Una altra banda veterana, Sidonie, saltarà a l’escenari per presentar el disc que ha gravat durant els últims mesos. Per la seua banda, Carolina Durante, un dels grups del moment, repartirà cops de guitarra i ironia, mentre que Maika Makovski posarà de llarg noves composicions. Els assistents també podran gaudir amb la lírica emotiva i els paisatges atmosfèrics de Shinova i Elyella regalaran al personal una sessió on barrejaran electrònica, pop i rock.

Aquests artistes, i altres que s’anunciaran pròximament, faran del Music Port Fest 2020 una de les cites més importants del calendari estival de concerts a la Mediterrània.

Localitats a la venda
Les entrades per a la pròxima edició del Music Port Fest es poden adquirir en la pàgina web del festival: https://musicportfest.com/.