amanta | Toni de l’Hostal llança un micromecenatge per a editar el seu primer disc, Repom
635
post-template-default,single,single-post,postid-635,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Toni de l’Hostal llança un micromecenatge per a editar el seu primer disc, Repom

El cantautor Toni de l’Hostal ha llançat un micromecentage a través de la plataforma Verkami per tal de publicar el seu primer disc en solitari, Repom. Conegut per fer servir un valencià col·loquial molt personal i pel to humorístic de les seues composicions -ha cantat a la paella, a les falles i, fins i tot, s’ha atrevit a fer una versió de l’himne de la Comunitat Valenciana- ara plasmarà el seu estil en un LP.

Les deu cançons que conformaran l’àlbum han estat produïdes pel músic Hèctor Tirado. Aquest guitarrista de Vila-Real ha col·laborat amb artistes com Pepa CasesJosep Lluís NotariAndreu ValorJoan VillalongaMireia Vives i Borja Penalba, a més d’encapçalar el trio de blues Hèctor Tirado & The Flatmates. Ell s’ha encarregat d’arrodonir un projecte que es va posar en marxa l’any 2017.

Ara, gràcies a aquesta modalitat de finançament, qualsevol persona podrà participar en l’edició de l’àlbum. Com és natural, els mecenes rebran una recompensa en funció de la inversió realitzada sempre que s’arribe a la quantitat total demanada. Es poden fer aportacions des de 10 fins a 234 euros i, a canvi, s’ofereixen còpies del disc (en format digital, CD i vinil), samarretes, entrades per al concert de presentació i un recital privat de l’artista. La iniciativa estarà en marxa en la plataforma Verkami fins a mitjans del pròxim mes de març en aquest enllaç: https://www.verkami.com/projects/24682-repom-el-discatxo-de-toni-de-lhostal.

La posada de llarg de Repom tindrà lloc el divendres 3 d’abril a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC), situat al carrer de Sant Ferran, número 12, de la ciutat de València.

Nascut a l’Alcúdia, Toni de l’Hostal va posar en marxa un espectacle que combinava els monòlegs i les cançons fa quasi vint anys. Nomenat Figura Mundial durant el IV Encontre de Figures Mundials celebrat a La Ribera en 2004, ha col·laborat en la revista satírica La Cabota, en el programa Maemeua (Tele Sueca) i en el programa de ràdio Ciutat Tanatori (posteriorment, Kalebarraka). L’any 2010 va publicar el disc Mohâtros les valencianes amb la formació Les Mãedéus. També va formar part d’Els Ullals, quartet de rock que va debutar a principis del 2018 amb l’EP Riberenques.

CRÈDIT FOTOGRÀFIC: XEPO WS