amanta | Depedro presenta ‘Todo va a salir bien’ a la Sala Moon de València
482
post-template-default,single,single-post,postid-482,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Depedro presenta ‘Todo va a salir bien’ a la Sala Moon de València

Depedro, el projecte encapçalat per Jairo Zavala, actuarà a la Sala Moon de València el divendres 10 de gener del 2020. El concert s’emmarca en la gira Todo va a salir bien, títol del treball amb què el madrileny va voler celebrar el dècim aniversari de la formació. El disc, editat per Warner Music a l’octubre de l’any passat, conté quinze talls amb tres composicions noves i una dotzena de les millors cançons del grup amb nous arranjaments. L’àlbum va ser enregistrat en directe a Estudio 1 de Colmenar Viejo (Madrid) i es va enriquir amb les aportacions de Santiago Auserón, Coque Malla, Vetusta Morla, Amparo Sánchez, Luz Casal, Camilo Lara, Fuel Fandango i Izal.

Després de més d’un any a la carretera i esgotar les localitats en sales d’Espanya, Xile, Mèxic i Argentina, entre d’altres països, Depedro i tota la seua banda oferiran al públic valencià un espectacle musical perfectament greixat on repassaran tota la seua discografia. A més, el concert a la capital del Túria serà l’últim de la gira abans dels dos shows d’acomiadament a La Riviera de Madrid. Posteriorment, el guitarrista es retirarà uns mesos de les taules per tal de preparar la posada en escena del seu nou treball, Érase una vez (Warner Music), dedicat a la infància.

Todo va a salir bien és el cinquè àlbum en la trajectòria de Depedro des del seu debut homònim, gravat amb la formació nord-americana Calexico i editat al 2008. Durant més de deu anys, Zavala ha escrit cançons amb influències d’Amèrica Llatina, Àfrica i els Estats Units. Eixos diàlegs i intercanvis amb altres latituds són el fonament de la música del madrileny i han quedat plasmats en els discos Nubes de papel (2010), La increíble historia de un hombre bueno (2013) i El Pasajero (2016), així com en diversos EPs i remescles. Així mateix, i gràcies a la seua qualitat, Depedro ha tingut l’oportunitat de tocar per tot el món.

 

Entrades a la venda

Les localitats per al concert de Depedro a la Sala Moon de València el divendres, 10 de gener de 2020, estan disponibles en Notikumi (http://bit.ly/2O7JVHt) per 22€ més despeses de distribució.