amanta | Jorge Drexler presenta l’espectacle ‘Silente’ a l’Espai Rambleta de València
501
post-template-default,single,single-post,postid-501,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Jorge Drexler presenta l’espectacle ‘Silente’ a l’Espai Rambleta de València

El cantant Jorge Drexler actuarà els dies 12 i 13 de febrer a l’Espai Rambleta de València. En aquesta ocasió, l’artista de Montevideo presentarà l’espectacle Silente, un repàs a tota la seua discografia amb la guitarra i la veu com a elements fonamentals. Els concerts s’emmarquen en el cicle Rock, pop,… al Palau i, en un principi, estaven programats per a una única data el dia 21 de desembre. Finalment, els treballs de rehabilitació del Palau de la Música han obligat a buscar una nova ubicació.

Jorge Drexler està presentant la seua nova proposta escènica des de principis del 2019. D’aquesta manera, la seua arribada a la capital valenciana coincidirà amb el seu primer aniversari. Silente és un espectacle especial, en el qual el vocalista repassa la seua discografia amb una posada en escena carregada de significat visual i sentimental.

Es tracta d’un concert íntim amb un format de guitarra i veu, amb una cuidada escenografia (dissenyada per Maxi Gilbert-XLR Studio) que completa un espectacle en què el so i el silenci comparteixen protagonisme. Aquest tour, que ha portat l’artista per diversos territoris, tornarà a Espanya en les dates mencionades, dues ocasions per a gaudir del músic uruguaià d’una manera propera i intimista.

D’aquesta manera, Silente revela una faceta de Jorge Drexler contraposada a la seua gira anterior, on posava de llarg l’àlbum Salvavidas de hielo (Warner Music, 2017) amb tota la seua banda. El tour va comptar amb més de 100 concerts en 13 mesos, 17 països i 81 ciutats amb més de 150.000 espectadors. El disc va ser nominat en 2018 a un Premi Grammy i va aconseguir tres Premis Grammy Llatins com a millor àlbum de cantautor, cançó de l’any i gravació de l’any (en ambdós casos gràcies a la composició “Telefonía”).

 

Venda i devolució d’entrades

Les localitats per als concerts de Jorge Drexler a l’Espai Rambleta de València els dies 12 i 13 de febrer es poden adquirir en les pàgines web del Palau de la Música (www.palauvalencia.com) i La Rambleta (www.larambleta.com). El preu dels tiquets oscil·la entre els 23 i els 30 euros.

D’altra banda, el Palau de la Música procedirà al reemborsament de l’import de les entrades adquirides per a la data inicial amb la major brevetat possible. Les localitats comprades a les taquilles del Palau es reintegraran en metàl·lic, prèvia presentació de la corresponent entrada. Aquelles adquirides per internet es retornaran automàticament en la targeta de crèdit o dèbit amb la qual es va efectuar el pagament.